Gevulde Paprika’s

gevulde paprika elsrecepten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 Rode paprika’s halveren en zaadlijsten eruit halen

Voor de vulling maakt u een mengsel van:

  • 250 gram gemengd gehakt
  • 1 ui zeer fijn gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook gesnipperd
  • 1 ei
  • 2 beschuiten verkruimelen of 3 eetlepels paneermeel
  • Peper, zout paprikapoeder, Italiaanse kruiden, verse basilicum en peterselie

Garneren met een plak mozzarella kaas.

De gevulde paprika’s in een ingevette ovenschaal leggen.

Circa 25 minuten bakken in een voorverwarmde oven op de middelste richel op 200 graden Celsius.

Heerlijk bij risotto !

Tags:, , , , , , , , , , , ,

Categorieën: Gehakt recepten, Italiaanse gerechten, Koken, Overige, Vlees gerechten

3 reacties op “Gevulde Paprika’s”

  1. oktober 4, 2012 bij 11:05 pm #

    Dag Els, prachtige site die je geamkat hebt! Mooi de zorg en aandacht voor eten en het genieten die eruit spreekt.Ik maak zelf eten voor onze dochter van 10 maanden en af en toe koop ik een bio potje. Ik lees op jouw site bij een recept met witlof (stampotje) dat het niet geschikt is om in te vriezen. Waarom is dat? En geldt dat voor meer recepten/ ingrediebnten? Vriendelijke groet, Judith

    • oktober 27, 2012 bij 7:42 pm #

      I can’t believe I’ve been going for years wtiuoht knowing that.

      • januari 28, 2013 bij 5:13 pm #

        Quelle extra-ordinaire qualite9 des ingre9dients ! Un regal pour la vue et la buohce avec en plus un service aussi discret que courtois. A refaire absolument !Je n’en ai pas trouve9 car rapport qualite9/prix parfait !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: