Zalmburger

Zalmburger elsrecepten.com

Zalmburger

Voor 4-5 personen. Heerlijk voor bij de brunch.

Hoofdingrediënten:

  • 1 pak gerookte zalm
  • 2 moten verse zalm (diepvries mag ook)

Overige Ingredienten:

  • 2 lenteuitjes en 1 kleine ui
  • 1 ei
  • 5 eetlepels paneermeel
  • Zout, peper
  • Italiaanse kruiden
  • Olijfolie

Werkwijze:

  1. De Zalm in kleine blokjes snijden.
  2. De overige ingrediënten toevoegen. Met de handen de zalmburgers rollen.
  3. En aan weerskanten 4-5 minuten goudgeel bakken.

Tags:, , , , , , , , , , , ,

Categorieën: Koken, Visgerechten

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: