
Lunghi pasta met krabsaus
Dit gemakkelijke snelle Venetiaanse gerecht is heerlijk bij Kip Veneto en gewokte witlof.
Ingrediënten:
- Pasta Lunghi
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- olijfolie
- rode pesto, peper zout en Italiaanse kruiden
- krab
- peterselie
Werkwijze:
Kook de extra lange pasta beetgaar. Afgieten en met 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel pesto doorroeren.
- Bak 1 gesnipperde met 2 teentjes knoflook in 2 eetlepels olijfolie goudbruin.
- Voeg 1 eetlepel rode pesto toe en 1 blikje krab.
Garneer het gerecht met verse peterselie.
Zie ook recept Kip Veneto
Via de folder van Jumbo sprrumaekten kwam ik op jullie site terecht.Ben helemaal blij verrast door wat ik hier allemaal zie.Heb gelijk jullie e-book gedownload. Ga hier morgen gelijk mee aan de slag.Heel hartelijk bedankt en ik hoop dat u nog lang met deze site door mag gaan!