Wilde Zalm met pesto en crème fraîche

wilde Zalm met pesto en crème fraîche elsrecepten

Ingrediënten:

Wilde zalmmoten ( deze zijn iets dieper en zoeter van smaak)

Olijfolie om in te bakken

Peper, zeezout en Italiaanse kruiden

Rode pesto

Crème fraîche

Verse bieslook voor de garnering

Werkwijze:

Bak de zalmmoten aan beide kanten gedurende enkele minuten in de olijfolie. Kruiden toevoegen.

Let op dat de vis niet te lang gebakken wordt. In het midden moet de vis nog glanzend zijn. 

De bovenkant met pesto insmeren. En de crème fraîche toevoegen en verwarmen.

Garneren met vers bieslook.

Tags:, , , , , , , ,

Categorieën: Italiaanse gerechten, Koken, Overige, Visgerechten

een reactie op “Wilde Zalm met pesto en crème fraîche”

  1. september 11, 2012 bij 6:59 pm #

    ook lekker met mijn pesto! haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: