Kipfilet met een kruidige korst (kipschnitzel)

Kipfilet met een kruidige korst

Lekker mals en snel klaar. Past ook als bijlage bij een koud buffet.

Voor 4 personen ingrediënten:

4 Kipfilets

1 ei

Paneermeel mengen met Italiaanse kruiden

Peper, zout, paprikapoeder

Bertolli vloeibare boter om te bakken

Zo maak je het:

De kipfilets doormidden snijden en op een glazen plaat pletten tot de filet 1 cm
dik is.

Het ei loskloppen in een schaal of plat bord

Het gekruide paneermeel op een ander bord strooien.

De kipfilets een voor een eerst door het ei halen en daarna door het
paneermeel.

Circa 5-7 minuten aan weerszijden op een laag pitje. Omdat de kip van binnen
gaar moet zijn en de korst goudgeel.

Tags:, , , ,

Categorieën: Kip recepten, Koken, Vlees gerechten

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: