Rode Bietensalade

Rode bietensalade

Heerlijke zomerse salade voor bij de gebakken

aardappeltjes

Kook de rode bieten in circa 40 minuten in een ruime pan met water
langzaam gaar.

Af laten koelen en dan schillen.

Vervolgens raspen in dunne reepjes.

1 Appeltje fijn snijden en erbij doen.

250 gram yoghurt en 3 eetlepels yogonaise toevoegen.

Perper en zout toevoegen.

Tags:, ,

Categorieën: Salades

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: