Triangolini met een vulling van eekhoorntjesbrood en truffel

Triangolini met een vulling van eekhoorntjesbrood en truffel

Een snelle zomerse maaltijd voor 2- 3 personen

1. De verse triangoloni (grote gevulde deeg- driehoeken, met o.a. paddenstoelen, truffel, kruiden/groenten/ricotta vulling, een soort ravioli) vond ik bij de Aldi.

2. Een pan met voldoende water aan de kook brengen. Zout en een scheutje
olijfolie toevoegen. De pasta aan het kokende water toevoegen en circa 5 minuten
koken.

Voorzichtig afgieten.

3. Met een beetje gesmolten boter een scheutje olijfolie en geraspte

4. Parmezaanse kaas en italiaanse kruiden en lepel rode pesto toevoegen.

5. Serveren met rucolasla en gebakken champignons.

Dressing van Vanille-wijndruivenazijn, te koop bij Olio, Aceto & More

Tags:, , , ,

Categorieën: Italiaanse gerechten, Koken, Pasta recepten

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: