Tulbandcake

Tulbandcake

Verwarm de oven voor tot 160 graden.

En beboter de bakvorm en strooi er paneermeel in.

 

Ingrediënten

250 gram blue band op kamertemperatuur

250 gram witte suiker

2 vanillesuiker

4 eieren

250 gram zelfrijzend bakmeel

Geraspte citroenschil

  1.    Mix allereerst de boter en de suiker tot een gladde massa.
  2.    Voeg één voor één de eieren toe. En mix telkens goed door na elk toegevoegd ei.
  3.    Tenslotte het meel met de citroenrasp door het mengsel mixen en in de springvorm doen.
  4.    Bak de cake in circa 60 minuten gaar op 160 graden Celsius.
  5.    Met een satéstokje kun je na 1 uur prikken en kijken of het stokje droog eruit komt. Dan is de        cake ook gaar van binnen.
  6.     Af laten koelen op een rooster.

 

 

Tags:, , ,

Categorieën: Cake

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: