Trifle van mascarpone, kersen en bastogne

Ingrediënten voor circa 6 personen:

 

10 bastognekoeken

1 blikje Hak Vlaaifruit kersen

1 pot mascarpone

2dl slagroom

50 gram suiker

10 koffielepels Nescafé

1 vanillesuiker

Pure chocolade

 
Werkwijze:
 

Neem 6 diepe glazen

Verkruimel de bastognekoeken: in een grote plastic zak leggen en  met een deegroller zeer fijn verkruimelen.

Verdeel de kruimels op de bodem van elk glas

Verdeel het kersenmengsel over de 6 glazen.

Klop de slagroom met de suiker.

En meng de geklopte slagroom en Nescafé met de mascarpone en vanillesuiker. Verdeel dit eveneens over de 6 glazen.

Garneren met pure chocoladesnippers.

Tags:, , , , , , , ,

Categorieën: Desserts

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: