
Voor circa 25 -30 personen
Ingredienten:
1 pond fussili pasta
1 bouillonblokje
12 eieren
1 ui goudgeel fruiten in 1 eetlepel olijfolie en goed laten afkoelen
1 potje cocktail augurkjes
1 potje zilveruitjes
1 wortel (geraspt)
1 pond (500 gram) gekookte achterham
2 rode paprika’s
1 pot erwtjes
200 gram jonge kaas
1 pot mayonaise
2 -3 eetlepel s Olijfolie
Peper
Zout
Italiaanse kruiden
Kerriepoeder
Wijndruiven/ vanille azijn, verkrijgbaar bij Olio, Aceto & More
Kook de fussilipasta in circa 10-12 minuten beetgaar in ruim kokend water met bouillonblokje, zout en 1 eetlepel olijfolie. Afgieten en met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. 1 Eetlepel olijfolie eronder mengen, zodat de pasta niet gaat plakken. Tijdens het afkoelen altijd even voorzichtig omscheppen.
Kook de eieren 6-8 minuten (afhankelijk van de grootte).
De overige ingredienten in kleine blokjes snijden en met de kruiden bij de goed afgekoelde pasta toevoegen. Tenslotte 1 pot mayonaise eronder roeren.
Geef een reactie