Gevulde kipfilet in bladerdeeg

Gevulde kipfilet in bladerdeeg

Ingrediënten:

1 pakje bladerdeeg

4 kipfilets

1 bakje champignons in schijfjes gesneden

1 ons katenspek  en reepjes snijden

1 ui snipperen

olijfolie

peper, zout  en kerrie

Werkwijze:

Halveer de kipfilets en vervolgens kruiden.

De halve kipfilet aan de zijkant insnijden

Vulling voor kipfilets:

Bak de ui, champignons eerst goudgeel in de olijfolie en voeg daarna de katenspekreepjes toe.

Vul de kipfilet en omwikkel ze stuk voor stuk in een uitgerold velletje bladerdeeg.

Leg het kippakketje op een ovenbakplaat. En smeer de bovenkant in met koffiemelk voor een bruin korstje.

25- 30 Minuten bakken in de oven op 200 graden Celsius.

Serveren met aardappelpuree met verse peterselie en gekookte brocolliroosjes

Tags:, , , ,

Categorieën: Kip recepten, Koken

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: