Kasekuchen

Kasekuchen

Ingrediënten:

Bodem:

250 gramzelfrijzend bakmeel (Koopmans)

75 gram suiker (of 3 theelepels Stevia)

250 gram vloeibare boter (Bertolli)

2 vanillesuiker

Geraspte schil van 1 citroen

Vulling:

2 vanillesuiker

1 citroensap vers geperst

1 pondkwark

1 pakje slagroom

5 eieren

2 eetlepels banketbakkersroom

Werkwijze:

De ingrediënten voor de bodem in een mixerkom mengen op lage stand.

Springvormbodem  bekleden met bakpapier en vervolgens het deeg erin verdelen met een opstaande rand.

Voor de vulling moet u de eieren splitsen. Het eiwit apart  stijf opkloppen  en als laatste onder de kwarkmassa scheppen.

Bakken: Circa 50 -60 minuten op 175 graden Celsius. Het geheel3 uurlaten afkoelen.

Bewaren in koelkast.

Tags:, , , , , , ,

Categorieën: Gebak, Taart

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: