Warme Kip-kerrie saus

Kip-in-kerriesaus-ananas www.elsrecepten.com

1 Pondkipfilet in blokjes snijden en bakken in 3 eetlepels olijfolie.

Kruiden met peper, zout, kerrie italiaanse kruiden en 2 eetlepels ketjap manis.

2 Uien en 2 teentjes knoplook snipperen en meebakken. Pas toevoegen al het vlees gaar is !

1 gele en 1 rode paprika in reepjes snijden en even meebakken.

1 zakje kerriesaus mengen met een pakje slagroom en toevoegen en roerend langzaam aan de kook laten komen.

Garneren met versgesneden bieslook.

Serveer het met een lekkere basmati-rijst, komkommer en verse ananas.

Tags:

Categorieën: Kip recepten, Koken

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: