
Voor circa 25 -30 personen
Ingredienten:
1 pond fussili pasta
1 bouillonblokje
12 eieren
1 ui goudgeel fruiten in 1 eetlepel olijfolie en goed laten afkoelen
1 potje cocktail augurkjes
1 potje zilveruitjes
1 wortel (geraspt)
1 pond (500 gram) gekookte achterham
2 rode paprika’s
1 pot erwtjes
200 gram jonge kaas
1 pot mayonaise
2 -3 eetlepel s Olijfolie
Peper
Zout
Italiaanse kruiden
Kerriepoeder
Wijndruiven/ vanille azijn, verkrijgbaar @ Olio, Aceto & More
Kook de fussilipasta in circa 10-12 minuten beetgaar in ruim kokend water met bouillonblokje, zout en 1 eetlepel olijfolie. Afgieten en met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. 1 Eetlepel olijfolie eronder mengen, zodat de pasta niet gaat plakken. Tijdens het afkoelen altijd even voorzichtig omscheppen.
Kook de eieren 6-8 minuten (afhankelijk van de grootte).
De overige ingredienten in kleine blokjes snijden en met de kruiden bij de goed afgekoelde pasta toevoegen. Tenslotte 1 pot mayonaise eronder roeren.
Hoi Els,
Ik heb het recept van de zomerse macaronisalade overgenomen.
De salade was heel lekker.
Groetjes Jolanda
Fijn om te horen ! Het is een heel makkelijk recept om een grote portie te maken.
De site in de gaten houdenvandaag weer nieuwe recepten en allemaal heel gemakkelijk te maken.
Met smakelijke groet, Els