Varkensfiletlapjes in gembersaus

Varkensfiletlapjes in gembersaus

 

1 Pondvarkensfiletlapjes aanbakken met:

olijfolie

peper

zout

ketjap manis.

knoflook

2 uien

Vervolgens 2 eetlepels gember uit een potjes toevoegen.

En met ½ liter bouillon afblussen en circa 1,5 uur laten sudderen op laag vuur. Af en toe bouillon toevoegen.

Als het vlees gaar is de paprika’s en champignons pas toevoegen en 5 minuten laten meesudderen:

1 rode paprika

bakje champignons

Serveren met pandan-rijst en gewokte courgette.

Tags:, , , , ,

Categorieën: Koken, Vlees gerechten

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: